Har du skrevet noget, vi kan læse, når du er væk?

Børnene tog imod beskeden om, at jeg højst har et par måneder tilbage at leve i, som om at de ikke helt havde forstået den.

Først da vi skulle sove, kom alle spørgsmålene.

– Min konfirmation om to år. Når du det, mor? Hvad tror du?

Jeg var i tvivl om, hvad jeg skulle svare, men jeg sagde;

– Jeg håber det, men jeg tror det ikke.

– Tror du så, at du er her til min 12 års fødselsdag?

– Det ved jeg ikke, men jeg håber det

Derefter sagde hun;

-Mor, når du sådan pist, pist, pist … har du så noget til os, som du har skrevet ned?

Det kunne jeg helt klart svare ja til, og det betyder usigeligt meget for mig.

Sådan forklarede én af mine kunder, hvor meget det betød for hende og familien, at hun fik skrevet sin livshistorie ned.

– Der skal være noget til børnene, som de kan læse, når de bliver større, og jeg ikke er der til at svare på deres spørgsmål og bidrage med min livserfaring.  Mit mål er at gøre børnene stærke og forberede dem på et voksenliv uden deres mor. Derfor besluttede jeg mig for at få hjælp til at skrive min livshistorie.

Kan du nikke genkendende til hendes ønske om at give sin livshistorie videre til sine kære og kommende generationer?

Overvejer du også, at få hjælp til at skrive din livshistorie?

Så kontakt os på telefon 29724792 eller skriv til bettina@tilminekaere.dk og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at binde historien om dit liv sammen til en levende, letlæselig og meningsfuld fortælling.

Kærlig hilsen Bettina