Hvem er jeg?

Jeg hedder Line Hitz og er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og journalisthøjskole. Jeg har tidligere arbejdet som journalist og redaktør, og i dag er jeg freelancejournalist og ghostwriter og står bag tilminekaere.dk.

Jeg mistede selv mine bedsteforældre tidligt, og jeg fik aldrig skrevet deres erindringer ned. Med Til Mine Kære ønsker jeg at hjælpe andre med at videregive livshistorier til næste generation.

Jeg tror på, at alle har en livshistorie, som fortjener at leve videre. Det kan være fortællinger fra barndom, ungdom og voksenlivet, små anekdoter fra hverdagen eller store begivenheder om kærlighed, sorg og drømme. Jeg tager altid udgangspunkt i det enkelte menneskes livshistorie, og vi finder sammen det helt rigtige format.

Som Kierkegaard så fint sagde: Livet må forstås baglæns, men leves forlæns. Det er de fine penselstrøg i hverdagen, som skaber de store linjer. Det er min erfaring, at i det øjeblik vi begynder at fortælle om livet, opdager vi nye røde tråde, som tidlige har været usynlige. 

Med Til Mine Kære hjælper jeg med at samle de røde tråde og få dine erindringer, ord og tanker samlet til netop din livshistorie. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig. 

Mange hilsner 

Line Hitz